Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

8 November 2016 Ikoniska Z900 är Kawasaki’s nya ’Refined Raw’ Supernaked

En banbrytande förarfokuserad Supernaked. Den upphöjda balansen av kraft och manövrerbarhet erbjuds av Kawasaki’s nya maskin, den är av sådan karaktär att bara ett modellnamn är lämpligt; Z900.
Med samma attityd och närvaro som den berömda Kawasaki Z1 och GPz900R är nya 2017, Z900 också en fyrcylindrig maskin med berusande sportkapacitet mixat med garanterad kraft i ett generöst låg- och mellanregister.

Omsluten av en helt ny lättvikts fackverksram med svingarm i formpressad aluminium är känslan av kraft påtaglig från första växel ända upp till femte. Med smart kontrapunkt i sjätte överväxeln gör att nya Z900 briljerar i en stor bredd av olika körsituationer.

Som ett otroligt mångsidigt paket har 2017 års Z900 skapats för att vara enkel att manövrera samtidigt som den levererar spänning och tillgänglighet till ett brett spektrum av förare; allt från tidigare Z fans till entusiastiska nykomlingar till det historiska Kawasaki varumärket.

Funktioner så som Assist and slipper koppling (assistans- och slipkoppling), justerbar växlings- och varvräkningsindikator med tre valbara displaylägen, matchas med styling i form av Z-format bakljus och lättvikts 5-stjärnsekrade hjul. 

Både snyggt och praktiskt är att bränsletanken smalnar av i bakre änden. Kombinerat med en låg dyna och plant styre ger detta en aggressiv men fortfarande ergonomiskt tillfredsställande körställning, medan fulländad känsla av kontroll blir märkbar oavsett erfarenhet eller körutmaning.  

Du, din Z, vägarna du kör, körda på ditt sätt. I över fyra decennium har förare förlitat sig på att Z levererar spänningen med motorcykelkörning på det mest intensiva och elementära sätt. Den kompromisslösa andan hos Z fortsätter oförminskat utvecklas i varje Supernaked Z. Kawasaki Z900 – ’Refined Raw’ är ännu ett exempel på detta.

Med användning av Kawasaki’s unika Sugomi designfilosofi som behandlar teknik och teknisk innovation som lika viktiga faktorer som avancerad styling är den moderna inriktningen för alla 2017 års Z-modeller ’Refined Raw’ – något som nya Z900 personifierar mycket bra. 

Modeller som omfattas: