Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

1 September 2022 Kawasaki 650 tar kontroll över 2023

Z650:s unika Sugomi-styling tillsammans med Ninja 650:s skarpa racingdesign har skapat två framstående modeller i Kawasakis A2-kompatibla stall, och nu är de redo att ta ännu mer kontroll över sitt segment.


Båda modellerna kommer nu att finnas tillgängliga med KTRC, Kawasakis avancerade antispinn-system. Detta ger ytterligare stabilitet till båda hojarna och är speciellt användbart för förare som är i början av sin karriär.

Båda motorcyklarna är utrustade med TFT-mätare och har smartphone-anslutning via Kawasaki Rideology-appen och erbjuder en nivå ett-inställning för KTRC (antispinn) som gör det lättare att hantera kurvorna. När nivå två väljs går antispinn på tidigare och lämpar sig väl för krävande körförhållanden som t.ex. dåligt belagda vägar, blöt asfalt och kullerstenar. Förare kan - om de föredrar det - också välja att stänga av KTRC, vilket ger ytterligare ett inställningsalternativ.

De kommer med en tubformad fackverksram, horisontell baklänksfjädring med assist- och slirkopplingar, och den sportiga och lugnande karaktären hos dessa hojar välkomnas av både nybörjare och erfarna förare, samtidigt som båda versionerna kan justeras till 35 kW för att uppfylla kraven för A2-körkort i Europa.
 
För 2023 finns både Z650 och Ninja 650 tillgängliga i nya färgkombinationer, som på vissa modeller även omfattar ändrade hjul- och chassifärger samt ny grafik.
 
2023 Färger
Z650
  • Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black
  • Metallic Phantom Silver/Metallic Carbon Gray
  • Metallic Matte Graphenesteel Gray/Ebony
 
Ninja 650
  • Metallic Matte Graphenesteel Gray/Ebony
  • Lime Green/Ebony