Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

25 Oktober 2017 Kawasaki Ninja 400 is Street born – Track inspired

Kawasaki utökar den imponerande Ninja familjen med en lätt, gatuanpassad debutant - nya Ninja 400. En imponerande, tillgänglig sportmodell med vass design erbjuder spänning och smidig körning till såväl instegsförare som mer erfarna.

Marknaden för 400cc är stor i Asien och USA och hävdar nu sin plats även i Europa. Kawasaki introducerar stolt nya Ninja 400 i detta starkt konkurrenskraftiga segment med tron att denna maskin kommer hävda sin plats på den hårdkonkurrerande arenan. Den helt nya sportiga 399cm3 motorn är inställd på att leverera större prestanda än sin föregångare Ninja 300 tillsammans med mjuk, förutsägbar gasrespons. Kapacitetsökningen på 100cm3, som är bara en del av uppgraderingen som ger förbättrad kraft, vridmoment, chassistabilitet och fjärdringsföljsamhet, förflyttar hela instegsnivån Ninja familjen.
 
Likt sin föregångare handlar denna storebror om så mycket mer än bara prestanda. Det handlar om att utveckla en enkelhet att köra. En av de aspekter som bidrar till hanteringen är betydande viktminskning. Tack vare lättare chassi och smalare design erbjuder Ninja både stabilitet och enkel manövrering vilket gör Ninja 400 till ett enkelt val för de som är nya inom MC samt mer erfarna förare.
 
Med mäktiga Ninja ZX-10R som inspiration passar Ninja 400 perfekt in i legendariska Ninja familjen. De större kåporna med designhintar från Ninja H2 ger intrycket av en större motorcykel, lockar uppmärksamhet och ger ett bättre vindskydd. Allt detta toppas med en modern design, utmärkt passform och finish samt utseende och känsla från racefärgsättningen på KRT ZX-10RR

Modeller som omfattas:

Ninja 400 2018
2018
Ninja 400
Modell detaljer