Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

4 September 2012 Kawasaki Z800: Ny Supernaked mellanviktare med en knockout punch

Kawasaki är stolta att presentera den nya Z800 som bygger på Kawasakis formidabla rykte och dominerande försäljningsposition i segmentet nakna street-fighter.
Den nya Z800 är framtagen för att upprätthålla Kawasakis försäljningsposition i detta populära marknadssegment. Med en kombination av en innovativ styling strategi och många uppgraderingar av motor, chassi och förarmiljön.

Överlägsen effekt och vridmoment från den nya 806cc motorn tillsammans med en noggrant utformad förarmiljö gör efterföljaren till den enormt populära Z750 till en motorcykel som ska locka förare som gärna vill uttrycka sin individualitet med tillägg av olika fabriksäkta tillbehör.

Z800 är lika fulländad för långa svepande motorvägar som krävande helgåkning som i den täta stadstrafiken. Den blir en förlängning av ägarens personliget tack vare sin styling tillsammans med en rad smarta tekniska lösningar.

I en tid när många tillverkare antingen kompromissar eller tvekar att lansera innovativa modeller så framstår Z800 som en fräsch, ny, spännande motorcykel - en sann mellanviktutmanare med en knockout punch.

Redaktionens anmärkning: Fullständiga tekniska detaljer och ytterligare viktig modell information kommer att lämnas ut på Intermot showen den 2 oktober 2012.