Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

26 Oktober 2016 Kawasaki introducerar nya Z1000 R Edition för 2017

Med sin unika Sugomi designfilosofi och ett rykte om att vara en av de mest autentiska Supernaked maskinerna tillgängliga på marknaden just nu har standard Z1000 fått sällskap av fantastiska Z1000 R Edition.
Euro4 godkänd helt utan att kompromissa med kraften och prestandan hos tidigare modeller tar Z1000R Edition kombinationen av aggressiv styling och otroligt körfokuserad ingenjörskonst till nästa nivå.

Utrustad med broms- och fjädringskomponenter av högsta rang och med mörkt Metallic Spark Black och Metallic Graphite Gray färgsschema tillsammans med gul-gröna detaljer, dyna präglat med Z-loggan och andra speciella detaljer skapar denna suggetiva, hotfulla designmässiga maskin med topprestanda.

Fångar ögat gör även de 310mm Brembo flytande bromsskivorna med laterala spår för värmeavledning och state-of-the-art Brembo M50 bromsok med stålomsbundna bromsledningar. I form av elektronik har justerade ECU inställningar gett mjukare kraftöverföring samt digital växelindikator och justerbar uppväxlingindikator som lyser i varvräknaren när önskat varvtal uppnås.  

Hanteringen av en Öhlins S46DR1S bakstötdämpare justeras enkelt genom en extern justering av fjäderförspänning. Kombinerat med reviderade framgaffelsinställningar och ett modifierat utväxlingsförhållande i länksystemet på bakfjädring gör körningen av nya Z1000 R Edition både mer förfinad och lyhörd.

Redan en högt aktad och inbjudande maskin kommer tillkännagivandet av Z1000 R Edition glädja fans av nakna streetfighters som vill ha förfinad men ändå rå körstil. 

Modeller som omfattas:

Z1000 R Edition 2017
2017
Z1000 R Edition
Modell detaljer