Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

8 November 2021 Kawasaki redo för en imponerande återkomst till EICMA

 Kawasaki har bekräftat sitt deltagande på EICMA 2021 och lovar ett imponerande utbud av nya modeller samt exklusiva nyheter om framtida planer.
 

I dessa planer ingår ambitiösa tillväxtprognoser för det nybildade företaget Kawasaki Motors, Ltd. som nyligen lanserades och som koncentrerar sig uteslutande på motorcyklar, fyrhjuliga terrängfordon, vattenskotrar och motorer för allmänna ändamål. Företaget kommer bland annat att sträva efter att bli koldioxidneutralt, genom att kombinera all kunskap och allt arv som samlats in under årtionden av produktion med en önskan att möta kommande utmaningar med nya former av drivkraft.
 
Efter tillkännagivandet av en ny produktionsanläggning i Mexiko och en utökad arbetsstyrka kommer Kawasaki att använda EICMA för att förklara att företaget är optimistiskt inför framtiden. Kawasaki Motors, Ltd. har nu helt och hållet anammat River Mark som en global logotyp för företagets identitet och har som mål att lansera tio el- eller hybridmotorcyklar senast 2025. Det finns också planer på att utveckla fem nya fyrhjuliga terrängfordon med avancerat bränsle inom samma tidsram.
 
När det gäller motorcykelprodukter för den kommande säsongen kommer Kawasakis monter att visa upp ett imponerande utbud av aktuella modeller inför 2022. Redan tillkännagivna 2022-modeller i Kawasakis EICMA-monter kommer att inkludera företagets senaste Retro Sport-modell, den lätta Z650RS, i tre olika färger. För att göra den delen av montern till en komplett "Z-fest" kommer man också att visa upp nya Z900SE och Z900RS SE "Yellow Ball" samt den populära Z900 i en ny vit färg.
 
"Kawasakis fans har väntat länge på att få uppleva nya modeller på EICMA-mässan. Nu är väntan över och vårt uppdrag är att belöna deras tålamod med innovativa, kategoriledande maskiner som lever upp till vårt löfte om att ”let the good times roll”, en fras som förkroppsligar glädjen som uppstår när man kör Kawasakis motorcyklar", kommenterade Ito, VD för Kawasaki Motors, Ltd. ”EICMA erbjuder en idealisk live-miljö för att presentera ytterligare nya modeller för framtiden och spelar en viktig roll i vårt uppdrag att återgå till mer normala tider".