Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

2 Juni 2015 Kawasaki siktar på pole position i klädracet

Kawasaki har omdesignat och omlanserat sin kollektion med racekläder, redo för sommarens körsäsong
Med den nyuppdaterade KRT kollektionen och en dedikerad Tom Sykes del i kollektionen visas nu en ny stil upp, innehållande allt från populära populära Kawasaki Racing Team t-shirts, hoddies and fleecetröjor, till nallar, kepsar och KRT team keps - alla omdesignade och uppdaterade för 2015 års säsong. Det finns även en Kawasaki Racing Team sparkdräkt. perfekt för racingfans och deras avkommor som vill vara en del i den stora Kawasaki "familjen".

För Tom Sykes fans blir de goda nyheterna ännu bättre med lanseringen av nya, snygga plagg, bl.a. barn t-shirts, linne för dam samt två färgalternativ på t-shorts och en hoody - samtliga märkta med det kända #66 och med Syke´s kända Union Jack flagga.

“Även vid racinghastigheter kan jag se grupper av fans vid sidan av banan iklädda Kawasaki Racing Team kläder så det känns fantastiskt att se denna nya kollektion som lanseras”, kommenterar Sykes.  “Nu kommer jag även kunna hålla utkik efter de röd, vit och svarta, ur i min egen kollektion i publiken.”
 

Hela kollektionen finns tillgänglig hos din närmaste Kawasaki återförsäljare från den 2e juni 2015.