Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

2 Oktober 2012 Kawasaki tar mellan- klassen ytterligare ett steg högre med nya Z800

Som efterföljare till vår populära Z750, presenterar Kawasaki den senaste modellen i Z-familjen. 40 år efter det att Z-modellen introducerades tar Z800 designen från Z in i en aggressivare ny riktning.
Även om designen av sin populära föregångare kan anses något reserverad, fick formgivarna för Z800 fritt spelrum att föra ett mer levande uttryck för Z-modellen för den medelstora klassen. Ingenjörerna hade fritt spelrum när de skulle utveckla motor och chassi. Med ökad slagvolym och en förbättrad chassiprestanda som ökar känslan, erbjuder Z800 en spännande och känslofull körning som får andra alternativ att blekna vid jämförelse.

Egenskaper:

Mer kraft!
- Ökad cylinderdiameter ökar slagvolymen från 748 cm3 till 806 cm
- Starkt vridmoment från låga varvtal
- Explosiv effekt från en högvarvig rak 4-cylindrig motor
- Ultramjuk levererad effekt
- ZR800C/D: Variant med minskad effekt för Europa: En version med 70 kW för att uppfylla de europeiska kraven

Förbättrad chassiprestanda
- Sportig potential, men ändå lätt, förarvänliga hanteringsegenskaper, förbättrad prestanda i fjädring och frambroms samt behagligare ergonomi kommer alla från den förbättrade chassiprestandan.

Design i full frihet
- Grym design: Designen på den nya frontkåpan är en viktig del i den aggressivare stilen som Z800 har, vilket ger den ett påfallande vilt utseende. Kåporna ser ut att gripa tag i motorn. Intrycket är som ett morrande vilddjur som håller ett byte i munnen.

Modern instrumentering
- Ny instrumentpanel kompletterar cykelns avancerade design med en multi-funktionsdisplay och en analog varvräknare.


Klicka här för att upptäcka mera om den nya Kawasaki Z800