Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

8 November 2016 Kawasaki utökar Any road, Any time konceptet med nya Versys-X 300

Den otroligt populära Versys familjen växer till 2017 med tillkännagivandet av Versys-X 300, en maskin inställd att göra Versys “Any road, any time” konceptet tillgängligt för en bredd av nya förare.
Med etablerad Versys-komfort med en upprätt körställning och vilja att köra distanser visar Versys-X 300 sin äventyrliga själ med imponerande standardspecifikation plus två special “Editions” tillgängliga hos Kawasaki’s återförsäljare i Europa till 2017.

I hjärtat av denna robusta maskin finns en 296cc vätskekyld parallelltwin motor med fokus på låg- och mellanregister tillsammans med en lätt Assist and Slipper koppling (assistans- och slirkoppling). Finfördelande bränslespridare och dubbla gasspjäll bidrar till förbättrad förbränning och minskad bränsleförbrukning.

Stor vindruta som håller undan oväder är en del i den bekväma ergonomiskt designade körpositionen samtidigt som ett brett styre underlättar manövrerbarheten. Instrumenteringen har digital växelindikator, dubbla trippmätare, tankmätare, nuvarande och genomsnittlig bränsleförbrukning samt en eco-riding indikator som möjliggör 400km mellan tankstoppen.

Helt nya stålramen använder motorn som bärande del vilket bidrar till hög styvhet och låg vikt. Stötdämpning sker genom 41mm teleskopisk framgaffel med lång fjädringsväg och Uni-Trak bottenlänkad gasfylld bakstötdämpare, inrymt i en förstärkt ram förbättrar upplevelsen vid grusvägskörning med Versys-X 300.

Det är inte bara att Versys är mångsidig, även det stora utbud av tillbehör möjliggör också en rad av olika alternativ så som ERGO-FIT valbar högre dyna plus en mängd andra tillbehör som är både bagage- och touringinriktade.

För de som föredrar ett färdigt paket kommer Kawasaki återförsäljare erbjuda två editions för 2017 i tillägg till standardmodellen av Versys-X.
Versys-X 300 Urban har Tank pad, handtagsskydd, centralstöd och en 30l toppbox medan Versys-X 300 Adventure är utrustad med motorskydd, centralstöd och sidoväskor på 17l vardera.
 
Med en distinkt personlighet, betryggande körning i utmanande förhållanden plus imponerande manövreringsegenskaper vid stadskörning är nya Versys-X 300 ett värdigt tillägg till den etablerade och populära Versys familjen. 

Modeller som omfattas:

Versys-X 300 2017
2017
Versys-X 300
Modell detaljer