Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

8 November 2016 Kawasaki väljer EICMA för tre viktiga produktlanseringar

EICMA i Milano är en av de största motorcykelmässorna i världen, därför har Kawasaki valt att lansera tre viktiga nya modeller på som en del i den ambitiösa satsning att lansera tolv nya motorcyklar under två års tid just här. 
Kapitaliserat på sin globala räckvidd kommer Kawasaki introducera en ny medlem till framgångsrika Versys-familjen på EICMA. Nya Versys-X 300 kommer ansluta sig till mycket älskade Versys 650 och Versys 1000 som även de kommer få nya färger och grafik till 2017.

Växande efterfrågan på asiatiska marknaden – speciellet för låg och mellanklassmaskiner – har gett möjligheten för europeiska förare att få tillgång till utvecklingen av en 300cc ”all roads” motorcykel i ”äventyrsstil” med utseendet av en stor motorcykel tillsammans med lång fjädringsväg och bekväm låg sitthöjd. Vindruta som tål hårt väder och ett plant styre förutspås Versys-X 300 att locka många förare bland de som söker sin första motorcykel eller de som gillar utseendet på stora maskiner men inte trivs med vikten och högre driftskostnader.  

Z är också tillbaka med full kraft och EICMA kommer bevittna lanseringen av två betydande Z-modeller. Över fyrtio år har passerat sedan den första Z-maskinen lanserades och det ikoniska Kawasaki varumärket för avskalade hojar är mer populär än någonsin förr. Refined and Raw, den nya tvåcylindriga Z650 kommer visas för allmänheten live för första gången på EICMA exakt fyra decenium efter lanseringen av det omvälvande namnet. Med Kawasaki’s unika Sugomi inspirerade utseende är nya Z650 den naturliga ersättaren till populära ER-6n och förutspås att bli en stark modell på den europeiska marknaden under 2017.

Med den mäktiga Z1 som “Great Grandfather”, är nya-för-2017 streetfightern Z900 en mycket efterlängtad maskin. Avtäckningen på EICMA kommer avslöja en maskin med fackverksram med kompromisslöst utseende som är inställt på att leverera maximal körupplevelse till dem som emigrerar från mellanviktsklassen. Kawasaki är övertygade att dess attraktion kommer omfatta både erfarna entusiaster och de som klättrar på erfarenhetsstegen.

Hela modellprogrammet för 2017 inklusive nya Vulcan S Café och spännande nya färger på de befintliga modellerna är EICMA en passande plats för “sista blomstring” för Kawasaki’s modellprogram för 2017 och samlingen av intresserad publik och media förutspås vara betydande. 

Modeller som omfattas:

Versys-X 300 2017
2017
Versys-X 300
Modell detaljer