Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

23 November 2020 Kawasakis kompressormatade Z H2 SE laddar upp till 2021

Som en superladdad sensation under pressvisningen på Las Vegas Motor Speedway tidigare i år, så får den fantastiska Z H2 sällskap på butiksgolvet av en SE-modell till 2021.
Med sin unika lack och grafiska design gör SE-modellen det man trodde var omöjligt, adderar ännu mera ”bling” till Z H2-konceptet. SE-modellen tar en redan framstående modell och förankrar den ytterligare som ”King of the Supernakeds”.

Fackverksramen består tillsammans med den unika, kompressormatade motorn som redan fått så mycket beröm. Även om modellen framstår som avskalad så besitter Z H2 SE ett fantastiskt utbud av elektroniska förarhjälpmedel som t.ex farthållare, anti-spin, launch control, olika kör och effektlägen och upp/ner snabbväxling. Det intelligenta ABS-systemet räknar med otrolig stoppverkan från Brembo Stylema-bromsoken.

Det imponerande vridmomentet av 998cc-motorn får horisonten att kvickt närma sig, och nu kommer resan dit vara ännu mer komfortabel med hjälp av en elektroniskt dämpande ø43 mm Showa SFF-CA (cartridge) framgaffel och high-spec BFRC lite stötdämpare som tillsammans anväder sig av Showas Skyhook-teknologi. Med 1 millisekunds intervall anpassar sig Skyhookfjädringen sig för bästa möjliga förarupplevelse.

LED-belysning runt om försäkrar oss om att detta Kawasaki Sugomi-rovdjur inte ska behöva röra sig i skuggorna under natten. Den klara TFT-displayen går även att koppla till din smarttelefon med hjälp av Bluetooth, vilket möjliggör en uppsjö av funktioner genom Kawasakis nedladdningsbara gratis-app Rideology.

Med så många karaktäristiska ingenjörsdrag så är det inte konstigt att Z H2 SE kommer att bära det exklusiva ”River Mark”-emblemet.
Det är mycket att ta in men egentligen behövs bara ett ord för att skapa bilden av 2021 Z H2 SE – Supercharge!