Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

30 Mars 2012 Motorcykelns dag 5 - 6 maj

Lördag och söndag 5-6 maj har Sveriges alla motorcykelhandlare öppet hus, Motorcykelns Dag 2012.
Motorcykelns Dag ska ses som en fortsättning på motorcykelmässan På Två Hjul som genomförs i januari. Då finns tillfälle att bekanta sig med årets modeller genom att titta, känna och provsitta. Vid Motorcykelns Dag har våren anlänt och vägarna är körbara. Då rullar handlarna ut årets modeller för provkörning.

Handlarna kommer att utnyttja sina lokala nätverk och butikerna kommer att ha många olika aktiviteter. Allt från information om hur man tar körkort för moped och motorcykel till att äta korv. SMC och andra viktiga aktörer kommer också att finnas på plats. Lokala förutsättningar gäller så det är svårt att i dagsläget exakt informera om vad respektive handlare kommer att erbjuda.

Utbudet kommer att vara brett och för den som går i tankar att börja köra motorcykel eller skaffa behörighet för moped eller motorcykel kommer det att finnas svar på många frågor och funderingar hos den lokale handlaren.

- Motorcykelns Dag kommer att bli ett evenemang av stora mått. Vi räknar med många besökare, inte minst sådana som vill veta mer om hur det är att vara mopedist eller motorcyklist. Om det blir bra väder räknar vi med att motorcyklisterna i grupper åker runt och besöker flera handlare. De brukar göra så i början av säsongen, säger Per Johansson, Vd för McRF.

www.motorcykelnsdag.se