Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

8 November 2022 Ninja H2 SX lyser upp vägen 2023

Kawasaki H2 SX 2023, Kawasakis mest avancerade Sports Tourer någonsin, har alla de högteknologiska funktioner man kan önska. Tillsammans med dess automatiska helljus kan den inte kallas annat än fulländad.

Den ARAS-utrustade hojen drar nytta av adaptiv farthållare och Blind Spot Detection plus Kawasakis SPIN-infotainmentsystem som är integrerat i den nya 6,5-tums TFT-displayen i färg och stöder den unika Rideology-appen som erbjuder ett bekvämt gränssnitt för förare/motorcykel via Bluetooth och smartphone.

En funktion för att varna för kollisioner framåt är inbyggd tillsammans med dubbla radarspecifikationer, liksom bekvämligheten med en nödstoppssignal som varnar efterföljande trafik vid plötslig inbromsning.

Med nyckellös KIPASS-tändning, LED-kurvljus, övervakningssystem för däcktryck och Vehicle Hold Assist (underlättar start i uppförsbacke) som standardfunktioner, markerar utrustningslistan på den balanserade kompressormaskinen att den är en klassledande Sport Tourer, särskilt med tillägget av Kawasakis tillbehörssystem.

Den ledande positionen kommer att förstärkas 2023 med det innovativa tillägget Auto High Beam (AHB). Med hjälp av en kamerasensor som bedömer ljusstyrkan hos ljuset från framförvarande fordon plus gatubelysning osv. AHB slår automatiskt på eller av cykelns helljus vid behov. För att systemet ska fungera måste dimmer/passageomkopplaren vara inställd på helljus och motorcykeln måste färdas över 20 km/h i mörker. När systemet är aktiverat visas en grön ikon på 6,5-tums TFT multifunktionsinstrumentskärm i färg.
 
Färger för 2023:
Ninja H2 SX
-           Metallic Diablo Black
 
Ninja H2 SX SE
-           Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Graphite Gray