Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

29 September 2009 Ninja ZX-10R uppdateras för 2010

Den redan kraftfulla Ninja ZX-10R, designad för att ge ett högklassigt baspaket med en standardmotor och chassiprestanda som skulle tillfredsställa professionella tävlingsförare, har fått en uppdatering och ny utformning 2010.
Ny främre kåpa ger Ninja ZX-10R en större likhet med sitt småsyskon, Ninja ZX-6R. Utöver detta så ger de nya inre kåporna ett renare utseende kring handtagen.
För att ytterligare förstärka effekten på det minimalistiska chassit så används mera svart färg på de nya vassa sidokåporna. Detta bidrar till att ZX10R får ett ännu mera kompakt utseende.

En ny design på ljuddämparen bidrar till det lättare utseendet. Metallicgrå med matt yta och ett minimalistiskt ändstycke ger en touch av klass och bidrar till att ljuddämparens känns liten och smidig

För 2010 får ZX10R en nydesignad Öhlins styrdämpare. Justerbar styrdämpare med dubbla rör sitter monterad som standard. Denna dämpare av tävlingskvalitet har utvecklats i samarbete med Öhlins speciellt för Ninja ZX-10R.

Genomsyrad av teknik som har testats på Kawasakiförare lyser det om Ninja ZX-10R på banan, speciellt på snabba, böljande banor. Trots en design som ger maximal spänning för föraren på banan är det just de egenskaper som ger den höga prestandan på tävlingsbanan som bidrar till att sportkörning på gatorna blir roligt.

Några egenskaper:
- Ny design
- Ny design på ljuddämparen
- Ny styrdämpar design
- 200 PS med RAM Air
- Dubbel insprutning
- KIMS för mjukt trottelrespons
- Lätt att hantera
- Utmärkt respons från chassit
- Ger en maximal förarupplevelse