Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

6 Juni 2023 Ny Kawasaki Eliminator för Europa 2024

Eliminator gör en välkommen återkomst till Kawasaki motorcykelmodellutbud i Europa för 2024 med en helt ny modell och koncept som heter Eliminator med tagglinjen "Just Ride".

Nya Eliminator erbjuder ännu mer Kawasaki-val i den europeiska A2-klassen, med mellanklass kapacitet och har en distinkt urban cruiser-styling. Eliminator erbjuder också en bekvämt och låg sadel plus en 18-tums fram- och 16-tums bakhjulskombination i cruiserstil. Alla kan förlita sig på ett helt nytt chassi av spaljétyp med en 451 cm3 Ninja-baserad bränsleinsprutad parallell tvillingmotor i sin centrum, som ger stark låg varvtalsprestanda i kombination med livlig övre varvtalsförmåga.

I en återblick till tidigare Eliminator-modeller har 2024-maskinen en bakre de som återspeglar arvet från märkesfamiljen medan dubbla bakre stötdämpare hjälper det "traditionella möter moderna" utseendet. Eliminator erbjuder en naturlig och avslappnad körställning och är utformad för att vara passagerarvänlig och du kan lita på helt digital instrumentering plus den välkomna införlivandet av en Assist- och slirkoppling.

Med fokus på vad Kawasaki kallar sin "horisontella" designmetod kommer den fullständiga Eliminator-specifikationen 2024 snart att avslöjas - tillsammans med många tillbehörsartiklar - men två färgalternativ har bekräftats för europeiska kunder; det första alternativet är Metallic Flat Spark Black och det andra Metallic Matte Carbon Grey med Flat Ebony.

Det sägs att de bästa sakerna kommer till dem som väntar, potentiella Eliminator-kunder måste hålla andan lite längre för att alla fakta ska komma fram om detta välkomna nya tillskott till Kawasaki cruiser-teamet.