Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

8 November 2016 Z650 – avsedd att höja nivån i mellanklassen bland nakna hojar till 2017

Fyrtio år efter att Kawasaki uppmärksammandes internationellet med sin medelklass, högprestandamaskin i nakenklassen; Z650, återvänder det ikoniska namnet med en lika imponerande maskin.
Lätt, smidig och iögonfallande har den helt Euro4-godkända nya Z650 fantastiskt utseende tack vare sina Kawasaki Sugomi designinfluenser medan rejäl prestanda och imponerande vridmoment villigt levereras av den kompakta 650cc parallellcylindriga, vätskekylda motorn.

Ersättare till den otroligt populära ER-6n i Kawasaki’s produktlinje har den senaste mellanklassmaskinen i den formidabla Z-familjen ett nytt rörformat fackverkschassi och lättvikts svingarm som båda bidrar till uppdaterat och imponerande paket.

Avslappnad men ändå sportig ergonomi tillsammans med teleskopframgaffel och en horizontell bakdämpning ger en maskin som passar lika bra på sportiga helgturer som till daglig stadspendling.

Assist and slipper koppling (assistans och slirkoppling) plus rolig och enkel justerbar växlingsindikator gör att nya Z650 både kommer vinna många anhängare bland den enorma mängd ER-6n fans så väl som att utvidja Z-familjen för att välkomna nya förare.
 
Anpassad efter ett brett spektrum av längd på förare samt erfarenhetsnivåer har denna nya maskin i Z-familjen ett unikt utseende, garanterad prestanda och inbyggd hållbarhet som motorcykelvärlden förväntar sig av en maskin döpt till Z650; en maskin som både är Refined (förfinad) och Raw (rå). Detta är kärnan av Z; du, din Z, vägarna du kör, körda på ditt sätt.

I över fyra decennium har förare förlitat sig på att Z leverar spänningen med motorcykelkörning på det mest intensiva och elementära sätt. Den kompromisslösa andan hos Z fortsätter omförminskat utveckas i varje Supernaked Z.

Kawasaki Z650 – Refined Raw. 

Modeller som omfattas: