Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

7 November 2017 Z900RS CAFE visar True Spirit på lanseringen under EICMA

Efterlängtad efter lanseringen av Z1-inspirerade Z900RS på Tokyo Motor Show har Kawasaki valt EICMA för att presentera ytterligare en modell i kategorin modern classic – Z900RS CAFÉ. 
Genom att ta stilen av modern klassiker, som hos den väl mottagna Z900RS, i en ny och fantasifull riktning har även Z900RS CAFE sina rötter I Z1 från 1972. En djärvare färg och grafik samt en mer fokuserad körställning tack vare sitt svarta nedriktade styre i drop-stil skapar en helt ny attityd.
 
Ett steg från standard med lågt styre skapar en sportig körställning som matchas med liten toppkåpa och sportig sadel med racinginspirerad bakdel. Stor vikt har lagts vid ljudet där ljuddämparen är Kawasaki’s första system som specialutveckats och passar perfekt ihop med motorcykelns övergripande fokus på detaljer med sin subtila borstade satinfinish.
 
Gjutna ekerhjul ger känslan av traditionella ekerhjul medan fokus detaljrikedom visar sig med smarta motordetaljer och en stilren övergripande design med väl dolda slangar och kablar för ett rent utseende.
 
Som hos den legendariska Z1 finns det i hjärtat av motorcykeln en imponerande motor. Z900RS CAFE är utrustad med KTRC traction control, assist- och slirkoppling samt lättvikts-, rörformad fackverkram, 41mm inverterade framgafflar och horisontell back-link bakfjädring som säkerställer att hantering och prestanda håller en hög, modern standard.
 
Distinkt LED strålkastare fram tillsammans med Z1-inspirerade LED bakljuset står för belysningen samtidigt som traditionella hastighetsmätare och varvräknare kompletteras av en central LED-instrumentering som ger dig den vitala information som krävs. 
 
Självklart kommer Z900RS CAFE bara vara startpunkten för vidare personifiering. Ett stort utbud av Kawasaki Originaltillbehör kommer finnas tillgängliga för att sätta en mer personlig touch på den vintagegröna maskinen.
 
“Vi är mycket glada för det fina mottagandet Z900RS fick världen över när den lanserades för några veckor sedan” berättar Ansvarig för Kawasaki Motors Europe, Morihiro Ikoma.
 
“Z900RS CAFE utvidgar RS-familjen och erbjuder och personifierar taglinen True Spirit. Kawasaki har tagit tid på sig att träda in i Modern classic-segmentet men väntan har varit väl värd. Z900RS CAFE och Z900RS har ett unikt arv och autencitet som särskiljer dem som äkta vara”. 

Modeller som omfattas:

Z900RS CAFE 2018
2018
Z900 RS CAFE
Modell detaljer