Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

1 Februari 2023 2023 Kawasaki Ultra 160 Jet Ski har som mål att dominera klassen

Kawasaki har presenterat två modeller i ULTRA 160-serien som en del av sitt 2023 JET SKI-sortiment av vattenskotrar med enastående prestanda, precisionsteknik och otrolig hantering på vattnet.


Förutom ett djupt V-skrov, som ger en balans mellan smidig prestanda och exakt hantering i olika vattenförhållanden, är ULTRA 160LX-S och ULTRA 160LX ovanför vattenlinjen fyllda med innovativa funktioner och utrustning, t.ex. elektronisk farthållare, val av effektläge och startkontroll, samt innovationer som KSD (Kawasaki Splash Deflectors) som provats och testats på 2022 års ULTRA 310-serie.  Den dynamiska lyxiga stilen, som delas med de komprimerade flaggskeppsmodellerna, gör dem till klassledare i segmentet för runaboutmodeller.

De nya modellerna i 23 års ULTRA 160-serien är helt omgjorda från däck till däck och erbjuder betydligt högre nivåer av teknik, komfort och bekvämlighet än sina föregångare, ULTRA LX, vilket gör dem till modeller som är det bästa valet för att resa med komfort och stil.  Nya säten och nya utformningar av fotutrymmen bidrar till en bekvämare ergonomi, medan högre stötfångare ger ett ökat stänkskydd.  Kawasaki Smart Reverse with Deceleration (KSRD) möjliggör enhandsstyrning av dragkraft plus ett nytt säte med en främre del som är smalare vid knäna, vilket i hög grad underlättar stående körning.

ULTRA 160LX-S har funktioner som en 7-tums TFT i fullfärg med flera olika visningslägen,  Bluetooth-anslutning för smartphones och andra infotainment-funktioner.

Båda modellerna är mycket bekväma när det gäller förvaring och dockning, med flera Easy-Access-förvaringsutrymmen och Easy-Access-klampor som möjliggör effektiv dockning. En annan utmärkande trimfunktion för 2023 är LED-lampor monterade på stötfångaren som ger en snygg touch samtidigt som det ökar medvetenheten om fartyget när det är i vattnet.  
En backkamera är standard och ULTRA-däcket (som erbjuder en bredare plattform och mer utrymme för att förvara utrustning) visar hur många olika vattenaktiviteter som kan utnyttjas.  Slutligen definierar sportig grafik och ljusa Candy Steel Furnace Orange de lyxiga höjdpunkterna på 160LX-S.

2023 ULTRA 160LX, LUXURY är avsedd att levereras av Kawasaki Jet Ski-återförsäljare med all den fantastiska utrustningen från 160LX-S, plus JETSOUND 4s med inte mindre än fyra högtalare plus Bluetooth-anslutning, ett ERGO-FIT LXury-säte som ger ökad komfort och tre möjliga positioner plus ett snyggt mätarvisir som skapar ytterligare en touch av klass och cementerar Kawasakis dominans i klassen.  
 
2023 Ultra 160 färger:
ULTRA 160LX-S: Ebony / Candy Steel Furnace Orange
ULTRA 160LX: Ebony / Metallic Shadow Gold