Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

29 Oktober 2010 Erik och Mackan kör Kawasaki på GGN

Vad måste man hinna med att göra innan man dör?Den frågan ställer TV6 programledarduon Erik och Mackan i en kommande programserie.
Efter tips från tittare tänker Erik och Mackan nu köra GGN, världens största endurotävling, för att se om det är något man skall ha med på sin lista över saker att hinna med innan man dör. Programmet spelas in under november till februari och sänds vintern/våren 2011.

Erik och Mackan har inte kört motocross eller enduro tidigare och kommer endast att ha ett träningstillfälle innan själva tävlingen. Vi hoppas få tillfälle att återkomma med bilder och kommentarer efter träningen.
Kawasaki anordnar en ”peppkväll” på O’learys i Visby fredagen den 5 november kl 18:00-21:00 där Erik och Mackan kommer vara med. Alla som åker Kawasaki på GGN är välkomna att snacka taktik och peppa inför lördagens tävling. Förutom att ha trevligt tillsammans kommer Kawasakis experter att ge råd och tips. Alla Kawasaki-förare som kommer får dessutom presenter, som visar vilket team de tillhör!

GGN körs den 6 november på Tofta skjutfält på Gotland. Det brukar bli lerigt, blött svettigt och en riktig folkfest. Så vi ser verkligen fram emot att i år få se Erik och Mackan köra.
Go fast. Go Green!