Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

9 Augusti 2022 Fortsatt fokus för Ninja 1000SX 2023

Ninja 1000SX erbjuder det bästa av två världar och levererar exemplarisk sport- och touringprestanda utan minsta kompromiss. Den populära hojen är ett val för många tusentals förare i Europa och får fler och fler anhängare för varje dag som vill prova dess sylvassa sportighet och lyxiga touringkapacitet, antingen ensam eller med passagerare. 

Ninja 1000SX är utrustad som standard med funktioner som elektronisk farthållare, quick shift, assist- och slirkoppling, integrerade körlägen (som kombinerar traction control och Power Modes) och en kurvtagningsstyrningsfunktion. Ninja 1000SX är en smart blandning av allt som en supersportförare kan förvänta sig och den utrustning som krävs för att korsa en kontinent bekvämt. 

Ur ett körperspektiv visar den mycket uppskattade TFT-mätaren information tydligt och fungerar som ett gränssnitt mellan motorcykel och förare när Rideology smartphone-appen används, vilket ger ännu mer funktionalitet.

Det Ninja-liknande utseendet, vindskyddet på kåpan och den fyrvägsjusterbara skärmen som kompletteras av alternativet med rymliga packväskor gör Ninja 1000SX till den ultimata tourern.
 
 

 
2023MY Färger:
-           Metallic Matte Sovereign Red/Metallic Diablo Black/Metallic Matte Carbon Gray
-           Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Graphite Gray