Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

9 Augusti 2022 Ikonen W800 fortätter sin väg in i 2023

W800, som är ett eko av Kawasakis tvåcylindriga luftkylda motorcyklar som först levererades av W1 på 1960-talet, tar sig lätt in i 2023 med en kraftpuls som ett mekaniskt hjärtslag i kombination med en ny färgsättning Metallic Slate Blue/Metallic Diablo Black.

W800 är precisionstillverkad och är lika imponerande vid stillastående som när den sveper fram genom kurvor på en helgtur. Det 19-tums stora framhjulet, som är utrustat med traditionella trådspikade fälgar, är både tidstypiskt och ger exakt spårning i kurvorna.

Det analoga instrumentet i tidstypisk stil har också en diskret LCD-display för viktig information, medan de stora, runda kromade strålkastarna, det elliptiska bakljuset och de kulformade blinkersen är både moderna och tidlösa.

Från praktiska saker som mittstöd och klassiskt kromade stänkskärmar till den djupt vadderade sittdynan och den naturligt ergonomiska passformen hos det traditionella styret samt de generösa fotpinnarna, handlar W800 om tradition och stolthet.

W800 tilltalar många olika förare, från dem som minns de luftkylda tvillingmotorcyklarnas storhetstid på 1950- och 60-talen till den kommande generationen motorcyklister som känner igen autentisk stil när de ser den. Oavsett om du är en erfaren förare eller en A2-licensinnehavare har W800 en önskan att skapa en spänning och stolthet hos alla som har turen att få ta del av W-upplevelsen. 

 
 
W800 2023MY Färger:
-           Metallic Slate Blue/Metallic Diablo Black