Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

24 Januari 2024 Kawasaki Brute Force med stora uppdateringar för 2024

Kawasakis 750 cm3 V-Twin Brute Force, det etablerade riktmärket för för maximal prestanda på ATV-marknaden, har uppdaterats avsevärt för 2024 med nya – ännu mer målmedvetna – utseenden plus en rad praktiska och välkomna standardspecifikationer.

2024-modellen genomgår sin första stora uppdatering på tolv år och behåller den universellt prisade högpresterande V-Twin-motorn på 750 cm3 och det tuffa, hållbara chassiet som har gjort den till en succé under lång tid och uppdaterat den med nya, mer kraftfull "tuff & robust" design.

När det gäller det distinkta nya utseendet ger nya stänkskärmar, en ny grill, ett nytt 3D-emblem och olika noggrant genomtänkta designdetaljer maskinen en iögonfallande, avancerad men omisskännlig tuff look som gör det klart att denna modell fortfarande är på toppklass redo att ta sig an alla utmanare.

Den förbättrade utrustningen inkluderar TFT-färginstrumentering, LED-belysning (inklusive en ny styrmonterad LED-lampa), som främjar Brute Force 750:s utveckling till ett modernare äventyr och hårt arbetande ATV som erbjuder sportförmåga tillsammans med alla funktioner för en hel dags arbete.

Den tydliga, lättlästa 11 cm (4,3 tum) högkvalitativa TFT LCD-skärmen i full färg sitter i mitten av styret, vilket gör det enkelt för föraren att se hastighet, vägmätare och annan relevant information samtidigt som ett nytt LED ljus monterat på styret och kompletteras med mycket effektiva LED-strålkastare och för att folk ska se dig bakifrån är röda LED-bakljus också en del av den nya designen. Den nya Brute Force kommer att finnas tillgänglig hos Kawasaki ATV-återförsäljare för 2024 i antingen en distinkt gråblå färg eller kamouflage med "camo"-modellen som har handskydd som standardutrustning

De nydesignade främre och bakre lastyräcken är också uppdaterade och är kompatibla med KQR-systemet (Kawasaki Quick Release) som båda har inbyggda fästpunkter, medan det bakre plasthöljet också har antiglidspår för att hålla lasten på plats.
Oavsett användning – nöje eller nytta – kommer Brute Force-ägaren sannolikt att tillbringa många timmar i sadeln, så elektroniska förarhjälpmedel förblir en kärnfunktion med elektriskt valbar 2WD-4WD och välkommen assistans av elektronisk servostyrning samtidigt som valbara differentialkontroll gör svängar plus tuffa klättringar och nedförsbackar exakt kontrollerbara.

Med främre skivbromsar och en helt sluten bakbroms plus dubbla triangelfjädringar fram och bak, har 2024 Brute Force en standardspecifikation som gör konkurrenterna avundsjuka. Lägg till beprövade och pålitliga äkta tillbehör - plus en hungrig vattenkyld, bränsleinsprutad, CVT-utrustad 750 cm3 V-Twin-motor, för arbete och nöje
2024 års Brute Force är inställd på att behålla sin plats som dominerande ledare på ATV marknaden.