Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

10 September 2017 Kawasaki Z650 MRS Flat Track lanserad

Välkända hojbyggaren MRS Oficina har redan imponerat en stor pubik med byggnationen av snygga Café Racer hojen baserad på Kawasaki Vulcan S. Nu i ett andra samarbete med Kawasaki Frankrike lanseras Kawasaki Z650 Flat Track.  
Antoine Coulon, Kawasaki Frankrike: “Det första projektet vi samarbetade med MRS i var en riktig succé och det har motiverat oss till att påbörja ännu ett samarbete. MRS är en stor konstnär som gillar att leda banbrytande projekt som flyttar gränserna. Hans kunskap gör honom till en av de allra bästa.”
 
Nu är MRS tillbaka på scenen för att avtäcka ett projekt baserat på Kawasaki Z650. Han har omvandlat den nakna mellanklassmaskinen till en imponerande Flat Track. MRS har lyckats efter timmar av arbete och passion skapa ett design- och teknikmässigt mästerverk.
 
MRS Oficina: “Jag skulle vilja tacka Kawasaki Frankrike för ännu en möjlighet att skapa något unikt. Detta projekt har varit mer krävande än det första men resultatet har gjort det värt det. Vi har jobbat med ömsesidigt förtroende och jag har fått fria tyglar att uttrycka mig själv. Målet var att skapa en unik motorcykel och jag hoppas att allmänheten kommer uppskatta den.”.

Maskinen med sin stilrena design och spektakulära detaljrikedom har förtjänat sin plats på berömda Studio Harcourt i Paris. Studion är känd för din unika stil på belysning och skuggor vilket gör att färgerna på denna Kawasaki Z650 MRS sticker ut ännu mer.
 
Francis Dagnan, chef på Studio Harcourt, förklarar: “Jag är personligen ett stort fan av motorcyklar och det är ett rent nöje att få ta bilder av denna otroliga maskin. Vi har arbetat hårt för att skapa ett så bra resultat som möjligt genom att använda tekniker som gjorde vår studio känd år 1934, en tradition vi har använt ända sedan dess. Vi erbjuder nu entusiaster att fota sin älskade motorcykel eller bil.”
 
Kawasaki Z650 MRS premiärvisades på “Chantilly Art & Elegance Richard Mille” på Chantilly Castle (60) i Frankrike.