Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

6 Maj 2014 Kawasaki firar 30 år med Ninja varumärket med att lansera jubileumsutgåvor

Med introduktionen på den amerikanska marknaden med den allra första Ninja 1984 var GPz900R ett passande första kapitel i historien om Kawasaki Ninja varumärket som kommer att fira sitt trettionde år av existens 2014.
För att uppmärksamma detta har Kawasaki tagit fram en Ninja 30 year logo och firandet kommer ske under hela året med bland annat lansering av två speciella jubileumsmotorcyklar som återspeglar det bästa av nuvarande Ninja tekniken.
Med distinkta färger och grafiska element förstärker Ninja 30 års jubileumsutgåvorna ZX-10R och ZX-6R modellerna Kawasakis stolthet över Ninja varumärket och kommer vara populära för Kawasaki-entusiaster över hela Europa.
Som ett sätt att lyfta fram minnesvärda motorcyklar från förr - och erkänna kärnan i Ninja andan i dagens motorcyklar som bär det berömda emblemet - utbudet av aktiviteter som planeras för Europa är en passande hyllning enligt Shigemi Tanaka, Kawasaki Motors Europe, som officiellt presenterade logotypen vid lanseringen av 2014 KRT Superbike team i Barcelona den 30 januari.

"Ninja är kompromisslös och strävar efter att vara bäst när det gäller image och prestanda. Från våra instegsmaskiner hela vägen till den mäktiga Ninja ZX-10R som ligger till grund för vår Championship vinnande WSBK maskin, är kärnan i det som gör Kawasaki så distinkt som varumärke och skickligt visas av vår Ninja familj av motorcyklar inklusive de nya 30 års jubileumsmodellerna.
I hela Europa under 2014 hoppas vi återuppliva minnen av berömda tidigare motorcyklar och framgångar på banan samtidigt som vi belyser den löpande verksamheten och till och med den framtida utvecklingen. Om du en gång ägt, för närvarande äger eller är helt enkelt bara är angelägen om att upptäcka mer om Kawasaki-andan än våra Ninja 30 års jubileumsplaner är fokuserade på dig. "
På uppdrag av Kawasaki Heavy Industries, Toshiaki Tani, Senior Manager - Sales Promotion Department.

"I trettio år har Ninja satt standarden för hög prestanda.
Den första Ninjan, GPz900R, lanserades 1984. Full med avancerad Kawasakiteknik förebådade den en ny era inom högpresterande sportmotorcyklar och satte nya standarder för hästkrafter, hantering och aerodynamik som gjorde det till en världsomfattande sensation. Sedan dess har Ninja namnet fortsatt att representera de ultimata supersportmotorcyklarna.
När vi nu 2014 jubilerar 30-årsdagen av Ninja varumärket vill vi alla på Kawasaki visa vår uppskattning till Ninja fans som har älskat och stött dessa otroliga motorcyklar under de senaste tre decennierna ".