Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

8 Februari 2013 Kawasaki lanserar "bakom kulisserna" video från inspelningen av Ninja ZX-6R 636 videon

2013 års Ninja ZX-6R 636 har välkomnats positivt av Kawasaki fans över hela världen tack vare sina suveräna egenskaper för både vägkörning och bankörning.
Den senaste i en lång rad av framgångsrika Ninjas har redan körts på den världsberömda Isle of Man TT banan.

I händerna på den spirande TT experten James Hillier, kördes den nya Ninjan i många av de mest krävande delarna av den 37 ¾ mil långa banan under skapandet av den mycket berömda officiella PR videon. Den videon som blivit en av de mest populära filmer i sitt slag på YouTube och via sociala nätverkskanaler.

Nu, efter många förfrågningar kommer Kawasaki släppa en " The Making of: Ninja ZX-6R Isle of Man" video som visar mycket av det som hände bakom kulisserna.

Den berättar om den mest komplexa PR-videon som någonsin gjorts av Kawasaki Motors Europé. Den visar Hilliers synpunkter mellan tagningarna när han blir mer bekant med den flexibla och högpresterande 636cc motorn på ZX-6R.

Dessutom utvecklar produktionen synvinkeln från besättningen, inklusive regissör, producent, helikopterpilot och Isle of Mans egen sambandsman.

"Ninja ZX-6R 636 förtjänade den bästa starten och vägarna i race miljön på Isle of Man TT banan visade sig vara perfekta. Det var en spännande och intressant PR-video för att skapa det verkade naturligt att ge en inblick i hur det gjordes. Vi hoppas att fans njuta av skapandet av videon lika mycket som den ursprungliga reklammaterial ". Kommenterade Frank Zoontjes, Senior Brand Officer för Kawasaki Motors Europé. Han berömde också projektgruppen för deras hårda arbete.


Klicka här för att se videon