Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

3 Maj 2022 Kawasaki presenterar 2023 års offroad-utbud

Kawasakis utbud av offroad-motorcyklar för 2023 har just tillkännagivits och täcker det bredaste spektrumet av offroad-sport och rolig körning. Utbudet är omfattande och tillgodoser behoven hos professionella förare, hängivna enduroförare, entusiastiska helgförare och de som precis har börjat köra på två hjul.
För de som precis börjat köra finns KLX110R respektive KX65. Den fyrtaktade KLX har en 4-växlad växellåda med automatisk koppling för att inte stanna upp och är den perfekta maskinen för att lära sig terrängkörning, medan den tvåtaktade KX65 är legendarisk och har vunnit fler tävlingar och mästerskap än vad en stolt pappa har hunnit sätta upp troféer på hyllan.
 
Längre upp på kapacitetsskalan - och med tvåtaktstema - finns KX85-hojarna som låg- och höghjuling. De är vätskekylda och har Kawasakis Uni-Trak-fjädring, samtidigt som de ständigt förfinas för att hålla dem konkurrenskraftiga och pålitliga. Och denna tillförlitlighet och hållbarhet är något som Kawasakis ägare ofta rapporterar om.
 
KX250 är en rutinmässigt ledande modell på nationell och internationell nivå och för 2023 är den utrustad med en mängd uppgraderingar som gör den enorma kraften mer tillgänglig genom en ändring av insprutaren i inloppskanalen plus ändringar av ventilstorlek och lutning, medan den låga kraften förbättras tack vare en längre avgasrörsdel. Med ett bredare bakdäck och växelförändringar i första och andra växelförhållandena samt förbättringar av fjädringen är KX250 redo att dominera ännu en gång.
 
I den övre delen av sortimentet finns den mäktiga KX450, den mest kraftfulla crosshoj som Kawasaki någonsin har tillverkat och som skapades för att dominera i offroadsportens övre skikt.