Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

2 April 2013 Kawasaki släpper mikrosajt för nya mc-modellen Z800.

På grund av det stora intresset bland mc-åkare och medier för den nyligen lanserade mc-modellen Kawasaki Z800, har Kawasaki gjort en särskild mikrosajt med information om de tekniska egenskaperna hos den nya Z-modellen och den fascinerande historien bakom designkonceptet.
Som efterträdare till Kawasakis toppsäljande modeller Z750 och Z750R, har 2013 års Z-modeller fått maximal uppmärksamhet av Kawasakis designers i Japan. Nu har de första hemliga designskisserna och teknikbeskrivningarna släppts till allmänheten på den nya mikrosajten, som också avslöjar många andra viktiga fakta och spännande detaljer om nya Z800.

För Kawasaki Motors Europe, är Z familjen och i synnerhet då nya Z800, extremt viktiga både när det gäller försäljning och varumärkesimage, berättar marknadschef David Monbertrand:
"Det är glädjande att Kawasakis kunder visar så stort intresse för såväl varumärket som den tekniska utvecklingen och vår vision inför framtiden. Vi vet att det finns ett enormt sug efter " bakom kulisserna-detaljer” som adderar spänning och andra plusvärden till Kawasakis varumärke. Z800-skisserna visar att våra designers och konstruktörer låtit sig inspireras från många olika håll, bl a genom att vara ute och träffa hojåkare runt om i Europa.

De skisser som vi nu offentliggör visar att det är uppenbart att en kombination av Kawasaki Z-arvet och en stark framtidsvision påverkat utformningen av Z800. Det är vår önskan att Kawasaki-fans nu ska besöka den nya mikrowebbplatsen och på så sätt få en värdefull inblick i den kreativa process, som ledde fram till den nya, fantastiska Z800-modellen.”

Mikrosajten speglar olika aspekter av utvecklingsarbetet och bjuder på massor av teknisk information, olika artiklar och ett bildgalleri. Sajten har skapats för att vara både informativ och underhållande och svara på många av de frågor som presumtiva köpare ställer sig, innan de tar en provtur hos någon av våra återförsäljare.

Shigemi Tanaka, chef för KME: s Corporate Planning and Operations, hoppas att den nya mikrosajten ska tillgodose det stora intresset som Kawasaki-fansen visat för nya Z800.

"Vi vet att kunderna i första hand söker information om en ny modell på Internet. Naturligtvis är ett besök hos en återförsäljare och en provtur är det ultimata sättet att uppleva nya Z800. Vi hoppas dock att den nya mikrosajtenska komma att spela en viktig roll när det gäller att ge underhållande information om nya Z800.”


Klicka här för att besöka www.kawasaki-z800.se