Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

3 November 2009 Lyckad Europeisk pressintroduktion av den nya tourermotorcykeln i Toscana

Den nya 1400GTR har testats för första gången på europeisk mark av journalister från hela Europa. De samlades för GTR's presslanseringen på kullarna i Toscana, Italien.
Under växlande väderlek, ibland torrt och ibland ihållande regn testade pressen utförligt nyheterna som finns på Kawasaki's tourermotorcykel. Utrustad med Kawasaki's första traction control system, KTRC, uppträdde 1400GTR utmärkt, även under kraftigt regn med hala vägar som följd. 
Utöver detta så ger den andra generationens K-ACT säker inbromsning som verkligen behövdes på de slingriga vägarna. 

De nya värmehandtagen på GTRen kom väl till användning eftersom temperaturen ibland föll långt under en komfortabel temperatur. Men även under dessa förutsättningar så bevisade 1400 GTR att den är en tourermotorcykel att lita på, den såg till att förarna säkert kunde ta sig hem varje dag.  

De första kommentarerna under en vecka av hårda tester var positiva, särskilt om den mjuka och förtroendeingivande KTRC och den förbättrade komforten.

De tesförare som provkörde en 2009 års modell av 1400GTR som en referenspunkt tyckte att den nya modellen inte bara var mer komfortabel utan även mera lätthanterlig och ger en känsla av hög säkerhet även under körning på halt väglag.

Den nya 1400GTR kommer snart till din närmsa återförsäljare.