Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

23 Mars 2010 Mc Live 2010

Mc Live 2010 - Provkör Kawasaki modellerna 2010!
MC live 2010 har premiär den 23-25 april på Stora Holm i Göteborg. Här finns de bästa förutsättningar för att genomföra landets största MC evenemang och dessutom kunna erbjuda besökarna att få provköra.

Helgen efter, den 30 april – 2 maj är det Stockholms tur, och då ute på Barkaby. Även här kommer det att finnas fantastiska förutsättningar. Utöver ett stort antal provkörningar, som är huvudattraktionen, kommer samtliga generalagenter att presentera årets nyheter inom motorcykelvärlden.

Det kommer att finnas över 100 motorcyklar av olika modeller och märken att provköra. Generalagenter och lokala återförsäljare kommer att finnas på plats för att säkerställa att alla får möjlighet att provköra önskad modell. Tidningen Bike kommer också att finnas på plats för att delge all sin erfarenhet och upplevelser från sina många olika tester.

SMC (Sveriges Motorcyklister) kommer att stå värd för den stora klubb-byn som riktar sig både till lokala klubbar och märkesklubbar. Dessutom erbjuder SMC MC fortbildning teknikutbildning samt översyn av besökarens motorcykel.


http://www.mclive.se/