Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

13 Juli 2017 Ninja 650 and Z650 i nya färger och modellversioner

Efter att redan under lanseringsåret ha gjort betydande intryck på mellanklassegmentet kommer Ninja 650 och Z650 till 2018 få nya färger och grafisk design. 
Kawasaki återförsäljare kommer vara värdar för lanseringen av 2018 års Ninja 650 i färgerna Grey med Ebonyfärgade detaljer samt Candyblå med Ebony. Med sin villiga tvåcylindriga motor som ger förarvänligt vridmoment och kraft vid alla varvtal har denna mellanklass Ninja vad som krävs för att tillfredsställa både behoven för dem som söker snygg design på första sportmaskinen samt för förare som söker smidig manövrerbarhet.  

I Europa kommer Ninja 650 även finnas tillgänglig i ytterligare två kitversioner inför den kommande försäljningssäsongen.  Ninja 650 Tourer kommer uttrustad med Kawasaki originaltillbehör i form av motorskydd, tank- och knäpads samt en högre vindruta och mjuka sidväskor för att göra touringpaketet komplett.

Som alternativ kommer det även finnas en Ninja 650 Performance utrustad med rökfärgad vindruta, tankpad, färgmatchande singelkuts samt Akrapovič helsystem.

Nakna Z650 kommer till 2018 i färgen Metallic Spark Black. Den kommer även finnas i Candy Lime Green med Metallic Spark Black samt nya Vintage Khaki med Metallic Spark Black. Som det minsta syskonet i imponerande Z-familjen  visar Z650 element av den unika Kawasaki Sugomi designfilosofin med matchande ingenjörskonst tillsammans med aggressive, modern styling.

Som en succé ända sedan lanseringen kommer legenden om Z fortsätta växa under 2018 med tre nya färgsättningar samt tillgänglig som Z650 Performance. I det här fallet inkluderar performancekitet Kawasaki originaltillbehör i form av tankpads, färgmatchande singelkuts samt Akrapovič helsystem.