Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

29 September 2009 Ny Z1000 redo att släppas lös på gatorna

Den legendariska Z1000 är tillbaka! För att kunna leverera en typ av spänning som aldrig tidigare upplevts med Super Naked modeller förrän nu, startade Kawasaki utvecklingen av den nya Z1000 med ett blankt pappper – vilket resulterade i en helt ny skräddarsydd Super Naked.
De nuvarande Super Naked modellerna är ofta inget mera än supersport modeller med borttagna kåpor och konstruerades därmed inom vissa begränsningar. I motsats till detta undveks dessa begränsningar med nya Z1000. Genom att den tillkommit i fullständig frihet vid konstruktionen, ger nya Z1000 ett häpnadsväckande VISUELLT INTRYCK.

Skapad i total designfrihet för ett helt unikt utseende sticker den nya Z1000 verkligen ut ur mängden och visar att Kawasaki-hantverk för varje liten detalj.

Supersport-baserade motorer och chassin erbjuder höga prestanda, men antalet förare som kan njuta av dessa prestanda på gatan är begränsat.
Hellre än att framhålla siffror för fart och prestanda, fokuserade utvecklingen av Z1000 på den ”spänning” som kommer från att köra en sportmotorcykel på gatan, och därmed uppnå ett häftigt KÖRINTRYCK.
Den nya Z1000 levererar sensationella körupplevelser under alla körförhållanden. Den nya klassledande Super Naked kommer att vara ute på gatorna snart...

Några egenskaper:
- Vass, aggressiv design
- Häftigt körintryckt
- Nydesignad från "blankt papper"
- Helt ny 1043cc motor med mera effekt
- Helt nytt chassi för att maximera nöjet av sportig körning