Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

1 Oktober 2021 Nya äventyr kallar med 2022 års Versys 1000

Kawasakis Versys 1000 har framgångsrikt etablerat en plats i många förares hjärtan under de senaste åren, och den framgångssagan ser ut att fortsätta även 2022.


Versys 1000 kommer att finnas tillgänglig i tre versioner 2022 och riktar sig till ambitiösa förare som vill utforska gränserna för komfort och uthållighet. SE-modellen är klassens ledare och kommer med ett brett utbud av elektroniska hjälpmedel och tekniska funktioner samt elektroniskt dämpad fram- och bakfjädring som standard. Den avancerade Skyhook teknologin gör att motorcykeln går stadigt även på ojämnt underlag.

SE kompletteras av en S-modell 2022 som erbjuder samma tekniska funktioner som SE men med en mer traditionell, icke-elektroniskt dämpad fjädring. Listan över de funktioner som båda motorcyklarna har innefattar bland annat elektronisk farthållare, ett IMU-förbättrat kontrollpaket, val av effektläge, integrerade körlägen, up/down shifter och ett integrerat ABS-bromssystem.
Vad gäller chassit så kommer båda modellerna med samtliga lysen i LED, TFT-mätare med Bluetooth-anslutning till förarens smartphone via Kawasaki Rideology-appen och bekvämligheten av en stor vindruta och skyddande handskydd. Både S- och SE-modellen kommer att finnas tillgänglig med ett flertal olika tillbehör som gör att du kan variera din motorcykel, allt från Tourer till Grand Tourer.

Slutligen kompletteras Versys 1000-modellerna av en standardversion, vilket ger fler förare möjligheten att upptäcka Versys-konceptet.
Standardversionen har samma grundspecifikation som både S- och SE-modellerna när det gäller motor och chassi, men saknar sådana saker som kurvljus, TFT-mätarpanel, integrerade körlägen och den mycket hållbara färgen som syskonen har. Den erbjuder dock tillbehörsalternativ som up/down quick shifter, stor vindruta, uppvärmda handtag, handskydd samt de tillbehörsalternativ för bagage som är gemensamma för de andra motorcyklarna i 2022 Versys 1000-sortimentet.
 
 
 
 
 
Färger 2022:

Versys:
Candy Lime Green/Metallic Spark Black

Versys S and Versys SE:
Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Spark Black
Metallic Graphite Gray/Metallic Diablo Black/Metallic Flat Spark Black