Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

6 Juni 2023 Nya KX450 and KX450X presenterade.

Kawasaki kör som vanligt "Full gas" in i 2024 års MX och Enduro säsong, men en helt ny model av 450cc.
KX450 kommer nu i sitt fullmodellbyte sen fem år. 2024 KX450 drar nytta av ett helt nytt chassie, plus ökad motorprestanda tack vare ett symmetriskt inriktat insug och avgassystem.
Körprestanda förbättras också, med ökad känsla i framgaffel som bidrar till förbättrad kurvtagningsprestanda för att komplettera KX450: s hyllade lätta, smidiga hantering och legendariska spårvalförmåga. Aggressiv ny grön design erbjuder förbättrad ergonomi med hjälp av ett smalt och mjukare förarerposition medan uppgraderingar för den kommande säsongen inkluderar premium Brembo-bromskomponenter och ODI Lock-on-grepp (båda första på en KX-modell).
När det gäller tekniska höjdpunkter har 2024 KX450 (och KX450X-modellerna) för första gången Power Modes och Kawasaki Traction Control, båda lätt att välja från omkopplare på vänster sida av styret.
Föraren kan snabbt välja mellan två nivåer (svag, stark) av dragkontroll för att passa förhållanden och önskemål. Förare kan också välja att stänga av systemet. Med hjälp av lägesknappen (M) på vänster sida av styret är det också möjligt att växla mellan två motorkurvor. (Mild och Normal respons)
Dessutom gör smartphone-anslutning det möjligt för förare att ansluta till sin maskin för att justera motormappning direkt från sina smartphones med hjälp av applikationen "RIDEOLOGY THE APP KX" för att justera motorkartor inklusive bränsle- och tändningstider medan underhållsloggar också finns tillgängliga.
Genom att lägga till nya funktioner, plus noggrant utvalda elektroniska förarhjälpmedel till Kawasaki KX450 och KX450X, har vi tagit dessa maskiner till nästa nivå och Kawasaki hoppas att 2024-säsongens förare kommer ta starten, mot nya pallplatser.