Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

29 September 2009 Prisbelönad Versys blir branchledande igen

Versys som är svår att förklara och omöjlig att kategorisera är en av de maskiner där helheten är större än summan av delarna. Versysen ger en riktigt överlägsen plattform från vilken föraren kan maximera körglädjen i alla typer av trafiksituationer. En tur är allt som krävs för att upptäcka att Versys verkligen håller sitt löfte när det gäller alla trafiksituationer.

2010 års modell av Versys bibehåller det grundläggande från föregående års modell men får en helt ny styling och ett antal uppgraderings som gör den ännu roligare att köra.

Motorcykeln har ett nytt vassare stylingpaket som bättre speglar den sportiga känslan. Uppdateringarna gör att motorcykeln ser smalare och tuffare ut. samt att chassit förtydligar Versys dynamiska image, som en atlet. Den nya modellen utstrålar flexibilitet och styrka. Uppdateringarna inkluderar en förbättrad finish som ger cykeln en känsla av högre kvalitet.

Uppdaterade speglar ger förbättrad sikt bakåt, nya tillbehör och ABS gör den nya Versys bättre utrustad än någonsin att göra åkningen till en upplevelse.

Allt 2010 års Versys behöver för att övertyga dig om sitt unika paket är att du provkör den...

Några egenskaper:
- Vassare ny styling
- Bättre vindskydd
- Mera touringpotential
- Bättre komfort för passageraren
- Lång fjädringsväg och sportiga 17"-hjul
- Upprätt körställning
- Kompakt rak tvåcylindrig motor med högt vridmoment i låg- och mellanregistret