Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

21 December 2022 Rasmus Andersson gör Indrek Mägi och Viking Lindström sällskap inför 2023 års MX-säsong!

Alexander Yngve, Absolut MX fortsätter sin satsning i motocrossens större klasser tillsammans med Kawasaki Sverige och inför säsongen 2023 har teamet flera förare som kommer köra SM

Rasmus Andersson kommer köra en Kawasaki KX250 (MX2), något han ser mycket fram emot.
- Målsättningen med 2023 är att ha en jämn och stabil säsong, jobba för att höja min lägstanivå och på så sätt kunna vara med och slåss högt uppe i resultatlistorna.
24-åringen berättar vidare att hans fokus kommer ligga på SM under kommande säsong. Men att han även planerar att köra några deltävlingar i danska mästerskapen.

En förare som fortsätter köra Kawasaki även 2023 är Viking Lindström, 22 år. Viking gjorde en riktigt bra säsong 2022 och körde bland annat hem ett guld i JSM. 2023 kommer han köra MX1 på en KX450 och berättar att han ser fram emot att inleda sin fjärde säsong ihop med Kawasaki Sverige och Absolut MX.
- Jag ser väldigt mycket fram emot att köra Herning Supercross i februari, en riktigt fet tävling med fulla läktare och häftig inramning.

Även Indrek Mägi fortsätter sitt samarbete med Absolut MX och Kawasaki Sverige. 31-åringen som körde hem ett brons på 2022 års MXSM ser fram emot ytterligare en säsong på en KX450 i MX1-klassen.
- My goal is to become Swedish champion in MX1. After 2022 season I see, that with lots of effort and stability that it is possible to achieve your goals.
Det blir 12:e året I rad som Indrek kör Kawasaki och förutom den svenska SM-serien hoppas han på att kunna köra några tävlingar i hans hemland EstIand och EMX Open i Lommel men hans huvudfokus kommer ligga på SM.
- I see the 2023 calendar and I like that there is many hard pack tracks this year, avslutar Mägi.

Vi har en mycket spännande säsong framför oss med andra ord!