Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

10 Oktober 2022 The Pro Force – Kawasaki tillkännager 2023 ATV/MULE lineup

Kawasakis ATV- och MULE-sortiment för 2023 är byggt för att klara de tuffaste förhållandena och leverera lojal hållbarhet under hela livet och omfattar tre MULE och två varianter av den mäktiga ATV:n med 750 cm3 V-twin-motor.

750 4x4i EPS med det passande namnet Brute Force har branschledande ATV-funktioner, inklusive hastighetsreglerbar elektronisk servostyrning (EPS), plus den typ av vridmoment och arbetsförmåga under hela dagen som lantbrukare och kommersiella användare efterfrågar. De som söker det allra bästa finner en välkommen tillfredsställelse med funktionerna och den enastående prestandan hos denna beprövade och pålitliga ATV, inklusive en helt sluten bakre broms, CVT, elektronisk servostyrning, digital hastighetsmätare och en dragkapacitet som verkligen är imponerande. Lägg till Super Black uppdaterad grafik och 2023 Brute Force 750 är ett toppval inom sitt område.

Men det är inte bara på fältet som den här ATV:n utmärker sig. På stigar eller i skogen väljer många sport- och fritidsägare den kamouflerade versionen av den här kraftfulla partnern som delar samma specifikationer, inklusive valbar 2- och 4-hjulsdrift samt höga och låga växelförhållanden i kombination med dubbel wishbone fjädring. Super Black eller Camo, valet är ditt!

När det gäller arbetsfordon erbjuder Kawasaki tre kaross- och specifikationsvarianter för 2023 och börjar med MULE SX med sin OHV 410cc bensinmotor som gör det lätt att hantera en last på högst 181 kg och en dragkapacitet på 500 kg. SX är attraktivt utformad som en pick-up men mycket mindre och smidigare i trånga utrymmen och har fått gehör hos både hästmänniskor och specialiserade jordbrukare samt odlare som arbetar i liten till medelstor skala. Mule SX erbjuder valbar 2WD och 4WD, tippbar lastbädd, en instrumentpanel i bilstil och till och med en lutande ratt för att göra det enkelt att komma in och ut. I Timberline Green för den kommande säsongen är MULE SX ivrig att arbeta.

MULE Pro-DX är ett steg längre och har dieselmotor. Utrustad med den arbetsbeprövade 993 cm³-motorn som producerar 17,8 kW {24 PS} vid 3 600 varv per minut har denna MULE den största lastbädden i sin klass, vilket gör den populär på stora egendomar och gårdar där förflyttning av foder och utsäde bara är en av många säsongsbetonade sysslor. Pro-DX är en äkta tvåsitsig maskin med säkerhetsbälten och har med sitt stabila, breda chassi, sina hydrauliska skivbromsar och elektriskt valbara fyrhjulsdrift samt bakre differentialspärr blivit lika viktig som en traktor för många gårdar och har visat sig vara den bästa maskinen för en mängd olika användare, från flygfält till räddningstjänster och civilingenjörer till avlägsna lantegendomar.

Ensamanvändare, förare och passagerare eller förare och tre passagerare, arbete eller fritid - om du behöver tillförlitlighet, hållbarhet och ett gott rykte är Brute Force och MULE från Kawasaki det enda valet av ATV eller arbetsfordonfordon år 2023.