Nyhetsbrev

Kawasaki's officiella nyhetsbrev

23 November 2021 Versys 650 tar de rätta stegen in i 2022

Etablerad som den mest populära motorcykeln i sitt segment för en mängd olika förare, har Kawasaki noga övervägt hur konceptet ska utvecklas 2022.

Utan att förändra kärnan i det som gör motorcykeln så populär, ökar uppgraderingarna och ger en ökad funktionalitet och komfort.

Med sina 17-tumshjul och sin fjädring anpassad för långa resvägar har Versys 650 blivit populär hos många förare som kör i den urbana djungeln under veckan och lämnar staden på helgerna för att åka solo eller med passagerare och bagage.

På tal om bagage finns det fortfarande möjlighet att välja färgkodade sidopaneler och en rymlig toppväska för 2022, tillsammans med bekvämligheten med Edition-modeller som är förmonterade med en rad tillbehör. Urban, Tourer, Tourer Plus och Grand Tourer finns alla tillgängliga som katalogmaskiner medan man också kan välja bland ett stort antal tillbehör för att skapa sin egen "Versys-version".

Praktiskt har Versys nu en omdesignad övre kåpa och en ny vindruta med fyra lägen, där det är ännu enklare att justera skärmen och det finns möjlighet att välja en större skärm för ultimat isolering av element. LED-lampor och -indikatorer gör hojen omöjlig att missa, medan trygghet levereras via KTRC-styrningen och dess två lägen som föraren kan välja.

Körkänslan är det som Versys-ägarna bryr sig mest om, och det smala, rörformade chassit och den smala motorprofilen gör motorcykeln smidig och bekväm på långa sträckor. De flesta förare kommer säkert att vilja (och kunna) köra till de sista resterna av bränsle i den rymliga 21 l bränsletanken är slut innan de stannar för att tanka. Versys 650 är en sparsam och rolig motorcykel som kanske bäst förklaras som en "fullblods arbetshäst", redo att svara på de mest radikala distanskrav men som ändå fullföljer sin uppgift med en lätthet och komfort hela dagen.

För Versys-förare finns det en TFT-färgmätare med Bluetooth-anslutning för smartphones som kopplar ihop motorcykel och telefon för att få tillgång till Kawasakis Rideology-app och gör det möjligt att övervaka funktioner och översikter över körda rutter. Lägg till bekvämligheten med ett valfritt USB-uttag tillsammans med andra praktiska tillbehör och logiken i varje steg som Kawasaki har tagit för att förbättra Versys 650 inför 2022.
 
2022 Färger
-           Metallic spark black/metallic flat spark black
-           Metallic phantom silver/metallic flat spark black/metallic spark black
-           Candy lime green/metallic flat spark/ metallic spark black